Anne,  Bolig,  fattigdom,  inspiration,  ønsker,  smukt

Skarp i pæren.


Hvis jeg sådan rent tilfældigt fandt en lottobillet med en værdig gevinst, stødte på et pengetræ i parken eller blev kontaktet af en rig, ukendt onkel fra Amerika, så ville jeg klart svinge ind på Watt&Veke’s hjemmeside. Og lige svinge kortet engang. Eller to. 
På sidste månedes Göteborg-tur, faldt jeg nemlig over lamperne her i en boligbutik i gågaden, og jeg var helt forelsket. Ville faktisk slet ikke kunne vælge hvilken, der skulle med hjem – men da priserne ikke lige matcher mit budget, må jeg jo også bare nøjes med at drømme. 

(..Men ringer ham Onkel Johnny, bliver det sgu nok bordlampe-kuplen i messing. Den er jo bare så fin.)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *