Anne,  der er altid noget at fejre,  festfestfest,  Kit,  mer af det,  nørd,  ønsker,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  voksenpoints

Pre-fællesfejring med lækker mad, tusind gaver og en masse bandeord.Igår fyldte jeg 25, men allerede i tirsdages blev jeg fejret før tid. Og Kit med! 
For nu hvor vi er født med sølle 5 dage (og fire års) mellemrum, har vi ofte fejret fællesfødselsdag for vores mor, far og lillesøster.
Aftenen var en stor succes, og vi blev som altid forkælet til op over begge næsebord, i vores barndomshjem.

De sidste par år, har vi nemlig selv medbragt mad, dessert og underholdning til vores gæster, men “lejet lokaler” hos de gamle – de både mere køkkenplads og en større sofa at boltre sig i, når aftenen falder på. Ret smart, og ret hyggeligt at få lov at blive fejret “hjemme”, selvom man er voksen.
Vi serverede mormor-mad i med helstegt kylling, hjemmesylt og sovs + Kit’s 
vidunderlige citronfromage og hjemmelavet skovbær-skum til dessert. En sikker vinder, heldigvis – og alle gik vist mætte og glade fra bordet.

Efter aftenskaffe og film, fortsatte fornøjelighederne med “skovtur” på stuegulvet –  mor havde nemlig fundet vores gamle tegnemapper, stilehæfter og skolebøger på loftet. Det var så sjovt, vi skiftes til at læse den ene pinlighed op, efter den anden. Jøsses, nogle flabede unger vi var – der var både nedkradset bandeord, samt sure gloser om dumme lærer, mors tøj-stil og hvor ‘dødtræt’ af man var over, at “man aldrig måtte gøre hvad man ville, når man kun gik i 2. klasse”

Godt, man bliver klogere med alderen, ikke sandt?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *