Anne,  der er altid noget at fejre,  gaver,  mer af det,  PURE NICENESS

Et år ældre, og mere forkælet end de fleste.Tak for de fine hilsner i gårsdagens indlæg – vi havde, som I nok fornemmede, en herlig fællesfødselsdag.
Men lørdag, på selve “min” dag, blev jeg absolut heller ikke snydt. Jeg vidste ikke hvad der skulle ske, men fejringsarrangøren var en der kendte mig særdeles godt. 

Jeg startede derfor ud med en eftermiddag i Teateret (Hvilket var FEDT), efterfulgt af gave-oppakningsmarathon med vin i glassene på en af byens stamcafeer. Så hyggeligt, og fik de skønneste sager.
Klokken 19.30 var der bestilt bord et hemmeligt sted, som viste sig skulle være Mortens Kro – et sted jeg aldrig troede, jeg skulle få råd til at besøge i denne levetid.
Her fik jeg frit valg til at samsætte den lækreste fire-rettersmenu, og oveni blev der bestilt vinmenu. Var helt overvældet. Jeg siger jer! Alt fra stemning, service og maden var ualmindelig vellavet, gennemtænkt og kvalitetslækkert på den uprætitentøse måde. Og det fortjener et indlæg for sig, så det får jeg stablet på benene før eller senere. 
Efter det generøse traktement nærmede klokken sig midnat, og på gåturen hjem, var der kun et lille stop på vejen. 7-Eleven skulle nemlig lige plyndres for grillmad og snolder, for sidste punkt på fejringsplanen var et LateNight videomarathon. Med fri Netflix at boltre sig i endda! Valget faldt på Kung Fu Panda, så med en smule barnesind midt i alt det voksne, blev min 25 års fødselsdag afsluttet med manér.

Skønt med skønt på – for hold op, jeg er vel nok forkælet. Så er det lige til at holde til, at blive ældre.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *