Anne,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge,  yum

En succesfuld fredagssdate.


Der er intet som familiehyggeri, og med en stille oktober måned på job, har der om muligt været ekstra meget af den. For pludselig kan man få travlt med både job, ærinder og andre sager – det ved vi. Så selvom vi var sidst samlet hele holdet, så sent som i forrige uge, snuppede vi endnu et dejligt besøg.

For udover vores ugentlige “søsterhygge-fix” (som både mig og Kit ganske afhængige af), dater vi også både vores mor, far og lillesøster på kryds og tværs. 
I mandags tog mig og mor fx. en tøsehyggetur ink. sladder, cafétur, bolig-interiør-drømme-kiggeri, pakkekalender-køb og sko-beundring/afprøvnings-fest i Salling og vi har begge haft vores søde far til kaffe og film besøg i løbet af ugen. 
Utroligt nok, havde mig og Kit faktisk ikke nået at ses før igår – men det er jo det skønne ved, at vi er søstre. For så nuppede vi nemlig bare en” dinner & a movie dobbeltdate” med De Gamle. Vi manglede faktisk kun mindstebarnet, fordi hun var ude og fulde sig. Det skal jo også passes – og hun var heldigvis med på vores fælles-familie-sms-tråd, som dagligt kører med billeder, fjol og drilleri. Denne gang dog mest pral om, hvem der hyggede sig mest – for det gjorde vi vist alle!

Aftenen bød nemlig på rigelige mængder kaffe, lækker mad, lego-snak, en gåtur i det smukke efterårsvejr og filmhygge med bugnene skåle. Det er jo aldrig værst!

Håber også, jeres lørdag var god!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *