Idiot,  Kit,  snaksnak

Jeg går i brædderne..

.. Skal nogen have noget med?

Jeg har travlt. På uoverskuelig måde. Jeg skal nå de ting, som jeg skal nå, og jeg har svært ved, at se hvad der kan sorteres fra? 
Søvn? Personlig hygiejne? Varm mad? Tissepauser?
Bliver altid handlingslammet og småretarderet, når jeg bliver stresset. Meget dårlig kombination.
På onsdag er det heldigvis overstået – den pressede periode og det der flyttesyn fra helvede. Hvorfor er der aldrig nogen der har fortalt mig, at man bør gøre hovedrent løbende – så er det ikke helt så uoverskueligt, når man skal flytte? (Min mor har muligvis sagt dette tusinde gang – er bare ikke så lydhør/lærenem, når det ikke er mig selv der står i spidsen for projektet). 
Anyway, på onsdag er det værste overstået, og det skal fejres med biografpremiere på den nye Star wars – og en masse whiskey i kaffen. 
Kæft, hvor jeg dog glæder mig. Søvn må jeg derimod vente med at få til mellem jul og nytår, men hvad gør det? Jeg når det jo nok. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *