Anne,  der er altid noget at fejre,  festfestfest,  Idiot,  PURE NICENESS,  yum

Skal der være fest? Så lad der være fest.

Vi var inviteret til fest i lørdags med hele abeholdet, og vi havde glædet os. 
Og som altid, starter sådan en aften jo roligt ud. Vi mødtes nemlig alle op til velkomstdrik og gaveoppakning: 
Slaget stod nemlig 17.45, og whiskey souren var sur. 
Kl. 18.39, var buffeten så åben – og der blev gået til den i de mange fade – heldigvis med rester nok til de sene timer.  Meget vigtigt!
Kl. 20.03, blev faddene ryddet af, og drinkskort og ipad sendt rundt – fri bar og fri playliste slår aldrig fejl. “17 sekunder skal det shakes, det har jeg læst!” lød første mand på banen, og well; det tror jeg hurtigt blev glemt. Men gode blev de nu stadigvæk. Og stærke.
Kl. 23.24 var desserten på bordet; bar-style of course med salte snacks til whiskeypumpet og sukkersøde kaffedrinks. Og flødeskum af den slags, der kan fyldes i gabet. 
Kl. 02.01: Fulde-crash ala fri tegnestue. Tusher, poseringer i massevis, og frierier får frit spil på dugen, og popcorn fights-tager til i takt med musikken – der er med andre ord, ikke et øje tørt.
Og tusind øl, fællessange, natmads-hentning, flere-drinks-fremtrylning, bord-portrættegning og ualmindelig grim arm-dans senere, udbrød Kit: “Ej, nu er dem også 05.03!”.
Og det var den sgu. 
Kender I det? Vi gør; og denne 28 års fødselsdag var ingen undtagelse. Pludselig er aftenen blevet til morgen, og det er på tide at gemme de sidste hjerneceller. Så noget nær modvilligt, indså vi med et, at der jo også var en dag i morgen. Måske. Hvis vi overlevede. For udover tomme spritflasker, velkomstdrinks, irsk kaffe og rødvin, var der også røget nær 4 rammer øl. God indsats, af et selskab på 9 mand. 
Men det er altid svært at stoppe galskaben, hyggen og morsomhederne, når man er i flok med det gode, gamle party hold.
Det lykkes dog, så taxa blev tilkaldt, underboen fik fred for 90’er musikken og oprydningen blev sat ind, efter en skøn aften. Og kl. 06.32 så stuen repræsentabel nok ud til, at det var på tide at knalde brikker. Læææænge!
Glæder mig allerede til vi samles igen, om få uger, hvor næste mand i rækken fylder 29.
Skal bare liiige komme mig over 2. dagstømmermændssløvheden – så er jeg klar! 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *