Anne,  folk er freaks,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge

Miraklernes tid er ikke forbi.


Sådan!
Det er tirsdag, det er stadig januar – men sneen er på retur! Er vågnet op til grøn udsigt, og nu skal jeg snart ud og opleve græs under skoene til en søskendedate med Babysniffen.
Og nøj, hvor bliver det skønt! Både fordi hun er skøn, men også bare tanken om ikke at skulle pakkes ind fra top til tå, eller være i fare for at slå tænderne ud på cykelstien, er herlig.

I mellemtiden får I sidste uges rodekasse-glimt. Der var både rig’lig job og rig’lig hygge – dagene gik nemlig med at jeg fik:

.. Invitation til kaffe og rundvisning. Veninde har efter 6 mrd i endelig fået indrettet stuen. Så efter snap-chat video af herligheden, blev vi enige om jeg skulle se de nye loppefund live, og hvor fint de passede til Kit’s flotte kreationer, der pryder væggene hos hende.
.. Glædet mig til at se StarWars med resten af familien. Og googlet kostumeforeslag og sendt ud i familiens fællessms. Det var dog somom, ingen tog ideen til sig – jeg ville ellers have moret mig. 

.. Selv lignede jeg da næsten Darth Wader, efter at vente i sne og slud på bussen i ført min lange, mørke uldkåbe, og talte tilmed med en temmelig bizar stemme, indtil jeg fik pudset drypnæsen. Det må da tælle for en udklædning? 
(Filmen kan i øvrigt kun anbefales – døde næsten af spænding, og faldt først i søvn efter 3, af ren eufori – se den)


.. Forsøgt at google mig til sejren om udtale af Jersey-køer. Og det lykkes. For de er altså fra staten Jersey – så skal de også udtales sådan. Ikke med J. Lyder helt utåleligt bondsk. Men næh nej, mor og desværre også min kæreste bakkede op om det danske ordklang. Tsktsk. 

.. Lavet openfaced kylling-burgere til frokostdate med far. Det dur altid med pre-jobhygge, når det kan nåes. 
.. Nydt glædeligt gensyn på DR-appen med disse to. 
.. Blevet riiiimelig forvirret over denne opstilling på job. Er det mon.. moderne? Eller en form for alter? En Heick hyldest?  Eller? 

.. Haft Kit til mandagskaffe.. og søndagskaffe også. Bare fordi, det er det skønneste, jeg ved.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *