Anne,  brok,  fjoller,  gaver,  snygge,  Status

Fraklipperi, lige til I drukner i det.


De kloge beretter jo, at billeder siger mere end ord, ikke sandt? Den hopper jeg hvertfald på idag. For ja; sådan set meget af min uge på skrift igår, men derfor leverer jeg nu alligevel, traditionen tro, fraklip fra sidste uge. Hellere kløjs end at nøjs, eller hvordan det nu er, hø hø. 

For mit før omtalte luxusproblem, resulterede jo I, at jeg som altid fik bedrevet lidt på de 7 døgn der gået. Lige dele skønt og lige dele røvbanan – that is life! 

De gik bla. med at jeg har: 

.. Haft kongelig tøsedate, med både præ-dinner kaffe, sideorder og rødt kød. Og et selskab der matcher, ikke mindst. Altid skønt, med pigesladder, bagtaleri og forbrugsfest i en. 

.. Fundet hul i strømpe. Igen! Kit kalder mine fødder “skørefødder” og truer med at kilde dem konstant. Hun var heldigvis far, far waway og fik kunne dette.. Fristende?.. Snap.

.. Fejret Kusine med damefødselsdagshygge og Disneygaver.

.. Og købt en gave, som kun en mand, vil blive glad for. Og det gjorde han. Meget endda. Utroligt, men dejligt, haha. Der er sgu meget, damer ikké forstår. 

.. Overværet kørestolshåndbold, Vimmersvej-fællessang ink. fagter af pædagogerne til lørdagshyggeaften på bostedet. Ved ikke om jeg skulle le eller græde, så prøvede bare at spise ost, smile neutralt og uddele servietter imens. 

.. Og besøge vaskehuset, for at fange støvmus. 

.. Nået at købe asier, men ikke sennep til flæskestegs-sandwiches, så måtte fedte med det sidste. Far var dog en meget taknemmelig gæst.. 

.. Og utroligt nok, havde skæbnen været på spil, for fik den sødeste tøsehyggepakke dagen efter, indeholdende netop dette.

.. Erfaret jeg bliver klappet aaalt for lidt i røven på job, da jeg faldt over denne artikel i pausen. 

.. Så måtte trøste mig selv med lidt for skøn mørbradsgryde til natmad og ikke mindst en wordfeudsejr, da jeg igen(!) kom hjem med begge baller intakte. Suk! 

.. Blevet overbevist om at massage, Adam Sandlerfilm og blåbærchokolade kl 01.15, er en absolut værdig måde at afslutte en datenight på. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *