Anne,  fjoller,  gaver,  jeg glæder mig,  snygge

Feburar uge 2:

Sidste uge gik, og trods fem intense arbejdsdage, fik jeg nået meget rart ind i mellem. Og lært, at man kan blive glad af at bakke med trailere – vidste I det?
Må få kørekort, så jeg kan feel the rush med resten af flokken på Lossepladsen.

De syv døgn gik med, at jeg fx fik:

.. Haft Kit på hygge-inden-aftenvagt besøg – så er man ladet op til job, når koffein og morskabstank er fyldt til randen. 

.. Fundet hverdagsglæde liste i Samvirke. Og særligt opvaskemaskine, nys og opblandingskarma delen,  må siges at være et hit her. Trailerbakkeri, har jeg af gode grunde til gode. Bliver fedt!

.. Venindehygget og tøsesladret i et væk. 

.. Blandt andet om bolig, loppegrej og indretningsdrømme – og her tippede hun mig om denne gratis magasinside om emnet. Så er du med på interiørnørderi, så tjek det lige ud – det er når snildt BoligLiv og BoBedres niveau. 

.. Fejret beboer fødselsdag, og fik æren af at agere medarrangør iform af indkøbsledsager, makeupartist, oppynter og kagemands-udskærer. 

.. I en sådan entutiasme, at jeg (I en time!!) efter fællesspisningen har gået med denne “fødselsdagshat”, jeg tog på som en joke, da fødselaren skulle påklædes. Ingen.. Ingen(!) nævnte noget. Måtte selv opdage det på personaletoilettet. Fuck altså. Røde kinder er også en acessorie, right? 

.. Udbragt gave til fødselar, da jeg måtte melde afbud til festen. 

.. For Kit havde nemlig budt hele familien på vin, vintersuppe og p-tærter, samt uendelig meget hygge. Og det var lige i skabet!

.. Især fordi der ventede seeene vagter ink. planer inden, så midnatsopvask blev en realitet. Igen. 

.. Kigget i “Rejs til Barcelona” guide og glædet mig til maj. 

.. Rodet i Twixbunken, gaflet de gode med marcipan og sendt “I dare you” snap rundt, af klammo-biden. Alle nægtede. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *