Anne,  fjoller,  Kit,  snaksnak

7 Random facts om os

• Vores indre bog-uret er tit sat skræmmende ens – ofte, hvis vi skriver sammen, snapper eller what ever, viser det sig, at vi ligger med næsen begravet i samme bog.
• Vi er fuldstændig afhængige af Instagram – hvem havde vidst at noget så simpelt kunne være så fedt? (PS. Smid lige dit instanavn, hvis du har en profil vi bør følge).
• Vi elsker babyer. Og har gjort det siden vi var små. Se bare, hvor lykkelige vi er for vores baby-lillesøster på billedet ovenfor. 
• .. Dyr, derimod, er slet slet ikke vores kop te. Vi ved godt, at det er et meget upopulært karaktertræk. Folk kigger altid som om, at man lige er sprunget ud som øksemorder, når man afslører det.
• Vi sætter pris på små ting, og der skal ikke meget til, at gøre en dag god. Solskin, en lækker efter lur, kage på jobbet, tilbud på fiskefrikadeller eller et kvarter før fri er altid i høj kurs her.
• Vi elsker by-ferie, men shopper aldrig når vi er afsted. I hvertfald ikke på den klassiske lad-os-købe-tøj-måde. Supermarkederne bliver tilgengæld finkæmmet. Vi kan derfor bruge mange timer om dagen på, at lure på tyske mælkeprodukter, præfabrikerede frikadeller og kaffesirup med smag. 
• Vi synes begge, at det er lidt hårdt at være voksne. Dette bruger vi ofte som en undskyldning for, at få eller gøre noget ufornuftigt. ‘Jeg nåede både vasketøj og job idag, så må gerne spiser fiskefrikadeller i sengen’ eller ‘Jeg har handlet ind til madpakke og ryddet op i køkkenet, så må gerne bruge 100kr. på marcipanbrød og bøger’ – så går det lissom lige op. 

13 Comments

 • Alexia Dahl

  Super hyggeligt blogindlæg! Kunne godt forestille mig folk kigger mærkeligt på een hvis man ikke kan lide dyr. Jeg er lige i omvendt (og folk kigger også på mig) jeg kan ikke lide børn, men elsker dyr!

  Har kun mødt en unge som har fået en plads i mit hjerte! Haha!

 • Tina Liel

  Ha ha herligt. Er heller ikke vild med dyr men har samme kærlighed til tyske supermarkeder 😉 Har lige været i Berlin hvor ældste bor og uh alle de lækre ting jeg købte i supermarkederne. Vi boede i ferielejlighed så kunne rigtig afprøve. Og nej heller ingen almindelig tøjshopping til mig. Og at kunne glæde sig over små ting er en gave her i livet♥

 • Tine Lildballe

  Seriøst hvornår bliver man det der voksen? Jeg er ikke engang blevet det selvom jeg er blevet mor :p måske lidt mere fornuftig på nogle på nogle punkter min jeg highfiver stadig mig selv over de gange jeg får clearet køkkenet, vasket tøj inden jeg løber tør osv

 • MusicIsMySecret

  Herligt indlæg, selvom jeg (stadig) ikke kan forstå jeres antipati mod dyr – og nu finder jeg ud af, at I også elsker babyer? Jamen altså. (Små søskende er dog helt okay, når de er babyer.) Supermarkeder i udlandet er det bedste. Det står altid øverst på min kærestes liste over ting, han gerne vil se, når vi er ude og rejse. 😀 Og jeg finder næsten altid nogle nye og spændende chips. 🙂

 • Livsglimt

  Skønt indlæg! Jeg troede, jeg var det eneste menneske i verden, der ikke kan lide dyr 😉 Jeg læste engang en, der mente, at det var et meget tydeligt udtryk for, at man var et meget afstumpet menneske! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *