snaksnak,  snygge

Lynvisit

Efter hjemkomst fra miniferie i eftermiddags, blæste jeg op af trapperne, smed tasken i entréen og styrtede mod bussen. Jeg havde nemlig lige akkurat tid til, at aflægge vores forældre et kort besøg. A ville også med, og mødte mig derfor ved bussen. Jeg havde tasken fuld af friske bær, som blev lyntryllet om til disse fine skovbærsnitter. De smagte lisså fine og tøsede, som billedet fremviser. Føltes som, at det var tusinde år siden, at jeg har været derude.
Nu er de hyggelige timer allerede gået, og jeg har fået et lift hjem. Jeg er en heldig loppe, som ikke ser vildt frem til, 5 x cykelvagt fra i morgen af. Men men mon ikke de er hurtigt overståede – jeg er i hvertfald optimist.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *