Anne,  gaver,  snaksnak,  snygge

Mors dag part 2.

Ja, for min egen skønne Moar fejrede jeg nemlig allerede i mandags, med en kurvefuld lækkerier, planteri i drivhuset og masser af hyggesnak. Det er altid skønt, at kunne bruge en hel dag sammen som familie.

Så derfor, har jeg i stedet brugt på at fejre en anden mors Mor’s Dag idag; nemlig min kærestes.
Vi overraskede hende med blomster og kaffedate, og hun blev mægtig glad. Han havde nemlig hentet hende, i den tro at hun skulle mødes med ham foran Starbucks, for at hjælpe ham vælge skjorter i Salling. Og i stedet sad jeg på cafeen med flag, gaver og holdt bordpladsen til de ankom – og skjortejagten var naturligvis afblæst.
Det var altså rigtig sjovt; og hun blev noget så rørt. 
Vi valgte at tage iskaffen, friske hindbær og chokolade med ud i solen, og endte med en tur rundt om Aalborg Slot. Her var der åbent til fangekælderen, så vi fik et lille gys i de mørke gemakker, inden vi indtog bænkene igen.
Har I også fået fejret jeres eller andres mødre idag? Eller måske fået æren af selv, at blive opvartet?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *