brok,  hjælp

En snegl på vejen er et tegn på regn.I disse timer, mens jeg er på job, forsøger jeg at telepatere til sneglene i morges. Telepatere om de ikke godt vil skride væk fra vejen, så vi kan få noget tørvejr. Nu hvor jeg var flink, ikke at cykle dem over, kan de da godt give lidt igen?
Det er jo Sct. Hans aften idag, ikke? Og skal sgu bruge det bål! For turen til Aalborg Zoo er bare ikke lige så magisk i regnvejr, tror jeg. Altså, man kan jo ikke leve sig liiigeså godt ind i det Afrikanske Savanneliv, og beundre giraffernes tandmærker og fodspor, hvis alt er sjappet til i mudder. Vel? Ikke helt. 

Men nu hvor klokken nærmer sig 17, er jeg ved bedre mod. For regnen har, modsat vejrudsigts-rygterne i morges, ikke holdt den famøse eftermiddagspause. Så nu er den ændret til, at det drosler ned mellem 20-21 i stedet. Så hvis det bare sætter fart på nu, mon ikke så det kan nå at regne allerede kl. 19?
Jeg håber og krydser fingre – men tør ikke helt at sælge noget skind, nu hvor bjørnen end ikke har snittet et vådeskud.

Så hvis du har lidt tid i overskud; så send lige sneglene en tanke fra mig, vil du ikke? 

God bålaften til jer! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *