antivoksen,  snaksnak,  snygge

Bare slå hjernen fra

.. Ja, det jeg satte på hold igår var så voksenlivet. Eller almindelig sund fornuft. Er ikke helt sikker nu. Var muligvis ikke helt ved mine fulde fem, i morges, da jeg havde ovenstående snap-korrespondance med A. 
Men sko fik jeg købt. 2 par sneakers. Til min i forvejen grådige samling. For jeg kunne jo ikke nøjes. Eller kunne jeg? Jeg kunne i hvertfald ikke beslutte, og sko måtte jeg have. Der er ikke noget bedre end, at starte måneden ud med idioti. Har desuden også købt en regnjakke, mega voksent og fornuftigt – det blev jeg i hvertfald ved med, at sige til mig selv, da jeg puttede endnu et par sko i kurven. Store klovn. 
Efterfølgende gik jeg ud og fejrede livet, med et af de bedste mennesker jeg kender. Jeg var inviteret på fri sushi og rødvin/øl ad libitum. Umuligt, at styre.
Og stemningen, solskinnet og humøret var så fint. Så i stedet for, at slutte aftenen blev der investeret i lidt whisky. Så godt, så dumt. 
Vågnede lykkelig og bagstiv efter meget lidt søvn. Jeg fik heldigvis tage revanche her til aften. En lur til kl. 01.23 er da en glimrende ide, ikke?
Jeg er i hvertfald stadig lysvågen. 
 – K

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *