snaksnak,  snygge

Lige præcis nu

Lyden af ‘vælg næste afsnit’-‘musikken’ fra dvd’en driver mig til vanvid, men orker ikke rigtig rejse mig. Gik ellers lige og gjorde lidt klar til det der flytteshow, som jeg skal forestille at spille med i på fredag.. Men så fik jeg øje på min seng. Var oppe og hente nøgler til mit nye gamle hjem idag. Det var så pænt(!) – havde nær lænket mig til radaioteren og nægtet nogensinde at forlade det igen. Nye gulve, nye vægge, nye stikkontakter, nye vinduer, døre, radiator, nyt badeværelse – nyt alt! Pånær det gamle mølædte køkken. Jeg var helt betaget.

Havde taget moralsk støtte med – på den ufrivillige-frivillige-måde. Hvor man tror, at man ikke har lyst, men hvor det viser sig, at det er lidt dejligt, at have nogen at dele med. 
Nu må jeg hellere få mig rejst – tror ikke min agressivitet kan klare mere af musikken. Og min underbo, MJ (Møg-June) er ikke bange for at komme op og klage og den slags. Hun bryder sig fx stadig ikke om, at jeg går på gulvet. Den stakkel.
 Endnu en fordel ved, at jeg kommer hjem – der er det nemlig mig der er underboen, og jeg er for distræt og doven til at klage over andre. 
Om lidt skal jeg til vin-fest hos A – på to-persons-vis. Det bliver SÅ godt. Har glædet mig og glædet mig. 
 – K

4 Comments

  • www.skøreliv.dk

    Uhh, det bliver skønt at få det flytteri overstået! Jeg bliver altid en lillllle smule misundelig når jeg hører om folk, der skal flytte. Ind i et rent og lækkert hjem. Jeg forestiller mig nok, at der aldrig igen dukker nullermænd op, tror jeg… Godt du slipper for den trælse underbo, det kan være mega-opslidende!…. Må jeg foreslå du hoppe-morser et kærligt farvel?….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *