A,  gaver

En eventyrlig pakke.
I mandags fik jeg en gave, af en af de mennesker, der kender mig bedst. Lillesøster E havde, som så ofte før, købt mig en lille hyggepakke med blandede sager, som lige er mig. Og både den lille malebog og estragon-senneppen var to ting, jeg ikke engang var bekendt med – men de faldt begge i meget god jord.
Især den lille pocket-size malebog er blevet en god ven, og har de mest fortryllende motiver. Elsker altså alle fortolkninger af Alice i Eventyrland, og i denne størrelse er de så overskuelige at starte op på og færdiggøre i løbet af en times tid pr. styk.
Har indtil videre farvelagt 3,5 styk i løbet af ugen, og har sådan fået lyst til at gense Tim Burtons version. Den er nemlig ossé smuk.

Måske den skal sættes på, næste gang farveblyanterne skal svinges?
Jeg tror det. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *