Idiot,  snaksnak

Når det kræver en gravko og en ualmindelig stor portion optimisme


Om jeg roder? Det er vist den pæne måde at beskrive det på. Min stakkels Moar har, det meste af mit liv, været ved at gå amok over mit roderi. Og hun har forsøgt – både hende og min far har virkelig lagt sig i selen for, at lære mig, hvordan man gør. Nogen (de fleste) vil påstå, at det er den rene dovenskab, andre (mig) holder hårdnakket fast i, at jeg simpelthen ikke kan se det. Eller jo, når det kræver en gravko og så en gigantisk portion optimisme, at selv BS ville miste modet. Og det er vist der vi er lige nu. Så jeg udskyder et par dage – mens jeg samler modet og leder efter optimismen. 
Det løber jo ingen steder, så meget har jeg trods alt erfaret.

 – K

2 Comments

  • rijaH

    Åh altså, min mand er også ved at gå til over at jeg overse rodet derhjemme. Men jeg synes bare man skal kunne se der bor nogen, de der Bo Bedre hjem har jeg aldrig nogen sinde synes ser hyggelige ud.. Han ville nok trives i dem 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *