A,  gaver,  jeg glæder mig

Om at fejre ingenting.Igår blev jeg inviteret på “sen frokost” af min kæreste. Vi skulle ses, det var aftalt, men ikke hvor og hvornår. Men så kom sms’en.
Ville jeg ikke hentes, efter job? Og med ud, for at fejre det er torsdag? Bare sådan, ud af ingenting.
Det ville jeg. Og da han foreslog vin til maden, ville jeg bestemt også gerne have sådan et glas.

Men det viste sig utroligt nok, at han havde mere forkælelse i ærmet. For da maden var på vej, bad han mig så lige om, at låse hans mobil op. Altså hvis jeg kunne love, jeg ingen planer havde d. 5/11. Og det havde jeg ikke.

Men nu har jeg så nu. Til Disney Musical i november. Øj! Kan sletslet ikke vente. Den Lille Havfrue så vi for et par år tilbage – og vi kunne ikke få hænderne ned. Så vi har da joket om, både da Aladin kom i 2015 og da de lancherede denne i år, at vi bare måtte afsted. Og tænk sig, nu får jeg faktisk muligheden igen, denne gang med min all time favorite aka “Klokkeren”. Det er altså lidt for skønt. 

Befippet spurgte jeg, det havde noget at gøre med min fødselsdag i oktober?
Næh nej, lød svaret. 
Vi skal åbenbart bare fejre, det er en ganske almindelig lørdag i november. Akkurat som vi fejrede torsdag igår. Bare fordi, vi kan. 


Kæft, jeg glæder mig!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *