snaksnak,  snygge

Smeltet ost, Tyskland og en hel masse planer


Havde den mest afslappende start på dagen – lidt nus på ryggen og morgenmad på sengen. Og så var det ovenikøbet med smeltet ost og lækker kaffe. Lå lige der, og følte mig som en af de heldigste. Var helt afslappet ned i fødderne. Indtil jeg åbnede min telefon for at tjekke kaldenderen.
Lige pludselig var kaldenderen fyldt op. Jeg synes ellers lige, at der var så god tid til det hele. Men nu skrives der næsten oktober før jeg igen har en dag helt uden planer. Sådan har de fleste det nok altid, men jeg er ikke typen, og har ofte (før i tiden) lagt mig i selen for ikke at ende sådan her. Heldigvis er det ikke kun lange dage på job, der venter min den næste månede. Jeg skal på hele to ferier – en lille sommerhustur med gåture på stranden, spa, lækker mad og dejligt selskab, og så vores årlige efterårsferie. Vi fik ikke nok af Hamburg sidst, så jeg ser virkelig frem til vores genvisit.  
Skal bare lige have fundet mit pas, hentet en trolley i Ikea, vekslet penge, printet billetter of tusinde andre ting – forventningsglæde er usammenlignelig. Og 20 dage er ret lang tid.

 – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *