ferie,  snaksnak,  snygge

Almost (a)live fra badekaret

Eller indespaen, om man vil. Vandet bliver ikke så højt her, men tilgengæld er der bobler. Lige burde jeg sidde en min lejlighed, og sortere vasketøj. Men det blev nærmest aflyst. Eller måske nærmere udskudt. Istedet sidder jeg her. Har slappet så meget af, i disse dage, at jeg faktisk næsten ved hvem jeg er. Fatter ikke hvad høj solskin, lækker mad, havluft, mange kys og overdrevet dovenhed kan gøre ved en ellers garvet dovenlars. Min hjerne føles som en skumfidus, frem for at føles ret flosset i kanten, som den ellers har for vane. Så det er dejligt, og jeg nyder det for fuld smadder. Jeg er næsten i live. På den bedste måde.

Jeg er spændt på, at om jeg kan komme op, når vandet engang er koldt. Eller om min dovenskabsekstase får mig opløst helt, så jeg ryger ud med badevandet. En ting er sikkert, jeg vil nyde min bog og min ro, før jeg skal i køkkent. I aften er det en reste version af 40D, som står på menuen, og vi glæder os. 
– K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *