ferie,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge

Sommerhusglimt ala A.


I får også lidt glimt, fra min og kærestens sommerhus-tur. Jeg har nemlig også, ligesom K, heldig at have svigerfamilie med sådan et til udlån.
Vores miniferie startede med en tur i Reepark, og derefter brugte vi aftenen på gåtur, brombærrov, grill og dovenskab foran flimmeren med vin og snolder. Så selvom vi har ikke haft spa, ligesom K og hendes kæreste er velsignet med, er vi absolut ikke snydt i vores låne-retro-hytte. Den består nemlig af en uskøn kombination af råt træ, 70’er klinker, samt polsk polyester, kunstige blomster og bailey, vin, polske krydderier og tysk slik i så massive mængder, at soveværelsesskabene også er i brug. Det er kitsch, det er sjovt, og alene kortspil fandt vi 6 af, og lightere hele 17. Jeg er ubetinget fan.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *