A,  ferie,  Feriedagbog,  snygge

Feriedagbog, Hamburg dag 3:

Kl 12.04 – 3. dagen startede ud med en togtur. Vi havde valgt en søndagsudflugt til Tierparken lige udenfor centrum. Det kom vi ikke til at fortryde.

Kl 13.45 stod solen stadig højt på himmelen. Sådan fortsatte den faktisk resten af dagen, vi nød vores medbragte madpakker på en af Parkens mange bænker og slentrede rundt mellem dyrene.

 Kl 15.39 slog vi os endnu engang ned på en bænk. Denne gang var det for at nyde en kop kaffe, før det atter var tid, at vende næsen mod vores tog.

16.30 var vi på banegården igen – dog ikke for, at finde et tog eller mad. Vi havde efter vores togtur været på hotellet for, at skrive vores indkøbte kort. Vi sender altid så kort, når vi er afsted. Det er egentlig mest for vores egen skyld. Den eneste der bliver rigtigt begejstret, er vist farfar.

Kl 18.03 efter en langsom gå(shoppe)tur igennem byen, kom vi frem til Miniature Wunderland – dagens andet udflugtsmål. Vi var begge overvældede over, hvilken tålmodighed og dedikation, som der må have lagt i deres arbejde. Vores mor er som selvskrevet til det job, ingen tvivl om det. Det blev dog lidt langtrukkent, sådan at gå og glo, men det var sjovt med de mange knapper, som man kunne få lov, at trykke på.

19.32 var endnu engang ude i den friske luft – solen var på vej ned, og Hamburg viste sig fra en af sine allerfineste sider. 

Kl 20.30 var vi godt sultne. Vi havde spurgte frokosten over, så vi var himmelhenrykte, da tjener, på den Italiensk restuarant, bar vores tallerkener ind. Det var et helt genialt måltid, som vi blev enig om, var perfekt som afslutning på vores tyske resturant-frådseris-eventyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *