dagens humør,  snaksnak

En lille smule lykkeDet var først i morges, at jeg forstod hvad det hele handlede om. Hvorfor jeg havde været lidt ekstra sur, og følt mig uoplagt udover det sædvanlige. Jeg vågnede op, og følte det var en hel ny verden. Det er nemlig glæden ved, ikke at have skaffet sig gardiner endnu. Solen væltede ind og varmede mine tykke trætte kinder, og skar nådeløst i mine små morgenøjne. Hvilken fryd. Jeg har sådan savnet solen. Helt ind i knoglerne har jeg savnet noget lys. Jeg bliver åbenbart aldrig god til det der med gråvejr. 
Så nu vil jeg finder termosokkerne, halstørklædet og alt det andet arbejdstøj frem – for morgenkaffen skal indtages på altanen idag. Koste hvad det så end må. Går faktisk og fantasere om, at det holder helt til i eftermiddag. Så jeg kan cykle på job i solen, og måske endda nå, at arbejde lidt i den. For være ud til klokken 23, skal jeg jo uanset hvad vejret byder på. Og min verden i nu noget kønnere i solskin. Så glemmer jeg alt om, at det bliver mørket umenneskelig tidligt, vejret slet ikke er til at cykle, jeg er bange for glatte veje, at jeg skal arbejde hele julen og alt det kedelige, som præger de kolde måneder for mig. 
Og der er kun 24, ud af 40, arbejdstimer tilbage for mig i denne uge. 

God weekend.
 – K

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *