Anne,  Bolig,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt

Farvede nyheder.


Har I fået øje på de nye limitid edition Elements-krus fra R.C?
De er kommet i begrænset oplæg i farverne Grass, Lavender & Turquoise. Synes de er fine, også selvom jeg kører en streng hvid/blå-Royal Copenhagen politik. Når man er nørd, bliver man jo nødt til at sætte sine begrænsninger et eller andet sted, og jeg prøver at udelukke andre farver – selvom fx overstående krus frister.
Der er kun få hundrede stk. af hver, så man skal være vaks ved havelågen, siger rygtet. Vores kære mor har selvfølgelig allerede sendt bud efter fire i lilla – så må man jo lege til, at det er ens egne, når man drikker af dem. Jeg glæder mig hvertfald allerede til at se dem live, og prøvekører dem med en god gang kaffe, næste gang jeg kommer på besøg. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *