drømme,  gave,  ønsker,  snaksnak

Juleønsker – er jeg så voksen nu?

Jeg har aldrig formået, at være voksen i mine ønsker. Så selvom ønskerne år efter år har stået på forholdsvis kedelige ting, som stel, pocelænsfigurer og andet boliglir, har det aldrig været på den fornuftige måde. Nu er jeg 30, og måske er jeg ved, at nå der til, hvor man officelt kan kalde mig kedelig. Jeg har nemlig valgt, at ønske mig det fornuftige bestik – frem for det bestik, som jeg egentlig går og drømmer om. 


Fortids-Kit ville ønske sig dette latterligt smukke bestik fra Fuhrhome. Selvfølgelig i farven ´rose gold´- hun er nemlig ikke typen, som går på kompromis med det med farverne. Det er vigtig for hende, at kedelig ting, som bestik, i det mindste er smukke at se på. 
Bestikket er alt for dyrt, lækkert og ufornuftigt. Hun vil få ca. en 4 del af hvad hun havde brug for, i julegave, og derfor blande det med resterne af alt det andet bestik, som vælter makkerløst rundt i køkkenskuffen. Fortids-Kit køber nemlig ikke resten for egne penge, når julen er omme.

Nutids-Kit, hende jeg må være blevet nu, har valgt at ønske sig dette bestik. Et fornuftig, billigt, ensartet IKEA-bestik. For så kan hun få det hele på en gang. Så kan der også blive ryddet op i den skuffe med alt det skøre bestik – “en kælling fra hver by”, som man siger. Nu er drømmen gået fra smukt sjovt bestik i yndlings farver, til neutralt strømlinet bestik i ensfarvet. 
Det må da være et tegn på, at jeg er ved at blive voksen. På den ægte og oprigtige måde. Hvor man synes, at strømlinning også er en form for æstetik. 
Fortryder kun lidt, når jeg ser billederne, så tæt på hinanden. 
Nu skal det være slut med “Pippi Langstrømpe”-skufferne – der skal være en meget mild form for orden. 
Har også ønsket ens glas til jul. Kommer måske til, at have et helt nyt køkken, når december er ovre.  

 – K

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *