der er altid noget at fejre,  ferie,  fjoller,  snygge,  Status

Kærlighed til Mr. Bean, chokolade i alle dets former og KBH i solskin.

Sidste uge startede faktisk ud i KBH, for først mandag aften snuppede min kæreste og jeg færgen hjem mod  det nordjyske. Og mens hans brugte dagen på at sidde til møde med andre vigtige mænd med skjorte på, var jeg ude og føjte. Herlig fordeling, hvis I spørger mig.

De øvrige fraklip fra ugen får I her, dagene gik nemlig med at jeg fik:


.. Nydt at solen netop var på feriens højeste, da jeg trådte ind på Dronning Louises Bro – det er hvad jeg forbinder allermest, med mine mange københavnerferier; Nørrebro.


.. Og blevet trakteret i det hippe østerbronx af min dejligste barndomsveninde med chokoladebudding og årets første Julehits-cd på repeat.
.. Og derfor blevet nødt til at lave noget mere af det derhjemme. Både dessert, og fyrer op for julemusik, så til pakkekalenderpakningen fik den fuld smadder. 

.. Opfundet ny ret.. eller? Hældt færdigprodukter sammen på en pande og krydret dem, i hvertfald. Smagte ganske fortræffeligt. 
.. Budt Gl. Torvs julemarked velkommen  med ivrig begejstring – dog ikke for vaflerne, som min kæreste dog meget velvilligt overtog. Osteboden er noget helt andet.
.. Haft langt og skønt kaffebesøg.


.. Lavet svært god aftenvagtskage. 


.. Varmet mig på perfekt bolognese.
.. Undret mig en hel del over, hvornår jeg liiige får brug for netop at finde bedre rundt i Japan med min nye opdatering. Maybe it will come in handy. Or not. 
.. Haft K på sladre visit, og grint lidt mere end pænt hvis var, over vores nye hater, vi skrev om i sidste uge.

.. for nårh ja, ingen siger det bedre end Mr. Bean. Tak for supporten igen damer.

– A

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *