gaver,  snaksnak,  snygge

En nu halvgammel..

..  og vældig flot mand fylder 29, d. 1/12. Derfor stod den på familiebrunch, dejlig stemning og tusind liter kaffe i søndags. Og værtens indre teenager og pensionist var glad – heldigvis. Når gavebordet bla. favner dyre rødvinsglas (der passer til en vindtør feinschmecker på 45) og “Football Maneger 2017” (der kunne gives til en smånaiv 15 årig knægt med AaB-drømme), så havner han vist meget godt lige midt i mellem. Med en oldings brie-marmelademad og en børnehaveynglings  pandekagestak på tallerknen. Lige akkurat, som jeg kan lide ham. 
Nu mangler han vist kun de 13 gaver, som står klar til oppakning december ud – han fik nemlig sin obligatoriske pakkekalender til anledningen, da jeg arbejder på hans fødselsdag. Og han glæder sig heldigvis stadig til at åbne dem – og jeg glæder mig også.
Det er nu absolut værst, at få lov at lege både forkælelses-Nisse, med en taknemmelig modtager, med barnesindets forventning på rette sted, selvom de træder ind i deres sidste år i 20’erne.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *