A,  der er altid noget at fejre,  hjælp,  jeg glæder mig

Rejsetips søges – Budapest here we come.


Så er det i overmorgen at den fantastiske fødselsdagsgave (som I kan læse om her), skal indløses. 
4 dage i Budapest venter, og jeg kan ikke få armene ned. Hold op, hvor jeg glæder mig – faktisk stadig på den der måde, hvor jeg ikke helt kan forstå, at jeg om 2 døgn står på Ungarsk jord.
Forberedelser har vi ellers gjort lidt af. Vi er nemlig blevet rådet til at bestille lidt hjemmefra, idet julesæsonen også er højsæson dernede, grundet alle de fine og enorme julemarkeder. Så vi kan bla. se frem til en “thermal massage-treatment” på ovenstående spa-sted, en latenight bådtur på floden og bord på en Michelin-restaurant, så er helt sikker på, vi nok skal få en fortryllende tur. 

Men her på falderebet vil jeg nu alligevel høre jer læsere, om I har et tip eller to i ærmet?
En café, en bydel, et museum, en lokal specialitet der bare må smages? Bring it on. Vi befinder os på Budasiden, ligeop af den store bypark. 
Alle gode bud modtages med kyshånd.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *