snaksnak,  træt

Underskudsramt

Så var det vist også godt for i år, med alt det juleri. Og det var været dejligt – folk er sgu så betænksomme, kærlige og rare omkring mig. Altså pånær nogle af de vrede mennesker på job – men de råber jo heldigvis af mig året rundt, og ikke kun ved lejlighed. Jeg føler faktisk, lige nu, at jeg forstår dem godt. Det må ikke være nemt at være gammel, besværet eller i den grad underskudsramt. For lige nu føler jeg mig alle tre ting. Og måske endda helt uden grund. For sådan en smule arbejde + juleri burde nu ikke sådan kunne tage modet fra mig. Prøver at skyde skylden på søvnmangel i stedet – og satser på, at vågne op i morgen med hovedet fuld af overskud – klar til at drøne ud over stepperne og give den allan på job, før klokken 23, hvor mine fem fridage starter. For en ting er sikkert, dem er jeg bare klar til.
 – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *