brok,  fjoller,  snaksnak

Top 5 i nice/anti-nice – Jul 2016

Nu er julen slut og det er derfor på tide at redegøre over månedens top 5.
For nok er december nice, men ikke helt uden fejl. Her får I min hot og not liste for årets jul.
Hot:

1) INGEN hvid jul. Ingen våde tæer, sneglatte cykelstier, frostne fingre og forsinkede busser. Oh yeah, you go Global Opvarmning!

2) Juleferie-afprøvning. Har aldrig oplevet julen i et andet land, og min tur til Budapest var helt fantastisk. Det bliver ikké sidste gang, jeg skal visitere en europæisk storby i december (Nysgerrig?Læs med her på dag 1dag 2 og dag 3)

3) Gået helt og aldeles udenom julesmåkager i år, grundet opsigelse af studiejob. På min sidste arbejdsplads var der en mor og datter, som havde en indædt konkurence i vaniljekringle-, jødekage- og pebbernødde-bagning. Og i 4 år stod jeg model til diverse prøvesmagninger. Det var sgu som at være med i “DM i bagt smør med julekrydderi”. Fy føj. (Men ellers var de noget så søde, og jeg savner dem faktisk af og til. Skøre tosser.)

4) At alle har købt julemad i julen, og jeg derfor har fået ALT med tilbudmærker på i Rema1000 idag.

5) At jeg har formået at gå udenom “God bagjul”-udtrykket indtil videre. Hader-hader det. Og det ér jo altså for at være flinke, folk siger det, så man skal jo kvittere med “i lige måde”.

NOT:

1) Vandt igen-igen ikke mandlen. Men altså, at den der slog mig var Kit, var så faktisk ok. For hun er vist den eneste, der har vundet den færre gange end mig.

2) At jeg kun har nået at se to afsnit Ludvig & Julemanden i aftenvagt, og et halvt afsnit af den der sære, nye en. Not good enough!

3) At jeg ikke fik sendt anti-julenissen Lisbeth cirkelspark i julegave med luftpost. Havde jeg ellers sådan planlagt, at jeg ville. Så sorry Lisser, ingen gave til dig i år – men jeg tænkte på dig (I tvivl om hvem Lisbeth er? Læs med her!)

4) Jingle-bells på hjernen. Igen-igen.

5) Julesnue og manden i Salling der nøs på min jakke, da jeg stod og betalte. Der var seriøst snot-bobler på min uldjakke. Not cool.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *