antivoksen,  der er altid noget at fejre,  snaksnak,  snygge,  Status

2 x chokoladekage, tømmermænd og tysk kartoffel-svin på tallerkenen.


Så er vi pludselig midt i januar, og igen falder fraklips-filmrullen en tirsdag i stedet for mandag, meeen det er jo set før. Tiden løber fra mig i disse dage, og efter en spontan overnatning hos min kæreste, vågnede jeg op og følte mig yderligere bagud. Jeg havde nemlig en tid i vaskekælderen allerede klokken 12, et opkald til job der skulle klares vedr. vagtplan, en opgave fra vores Lillesøster at læse korrektur på, en støvsuger (jeg udskiftede i julen og som siden har boet under min seng) der nu altså skullé smides i containeren, og noget mad, der skulle handles ind. Idag kommer den sødeste Kit nemlig på besøg, og jeg glæder mig for vildt til at se hendes søde fjæs.
Og nu her, tre kvarter inden hun dukker op, er jeg så småt med, nu hvor indlægget her også er strikket sammen. Hurra!

Så hey, here they are; fotos fra sidste uge, som bla. gik med at jeg:

.. Fejret sød venindes fødselsdag og eksamensaflevering, som begge fandt sted i juleræset. Så hyggeligt med en gang sladder, cafémad, browniebites og gavegivning.

.. Snuppet en endags tur til Flensburg med min søde mand. Den er så sød og dukkehus-agtig den by, og jeg elsker at gense den en gang eller to om året. 

.. Hvilket især skyldes “Central Café”, som byder på supersvinske bacon-brasekartofler til stortset alle retter. Og det er jo absolut noget af det bedste, jeg ved, når det er gæstet af en gedin gang kød. 
.. Leget bagedyst i aftenvagt. 

.. med tilfredsstillende resultat. 

.. Blevet genforeneet med Animaniax og siden haft sangen på hjernen. Husker I også dem? 


.. Glædet mig over nye forsyninger til guf (og vin) lageret. 
.. Holdt fest for og sammen med min kæreste, som fik nogle temmelig fede gaver, blandt andet disse 
.. Haft forståelse for Dianne. Do not touch my fries! 

.. Haft tømmermænd af den slags, der kræver denne form for snackbord for ideel overlevelse. 
Håber også jeres var god!

– A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *