fjoller,  nørd,  snaksnak,  Status

Saltlakrids med arme, tandpasta på tøjet og plastermangel.


Så er vi nået til den sidste uge-opsamling fra Januar. Dagene fik jeg brugt i selskab med mange af mine yndlings-mennesker, bla. på at fejre vores søde far, vores gode fælles ven, cafehyggeri og på en masse andet gak og gøgl, med dem jeg kan lide.

Fraklippene får I her. De mange timer blev fx brugt på:

.. Været helt perpleks over armemængden på Djunglevrål aben, indtil jeg indså halvdelen var fødder. 

… Endnu engang kommet afsted med tandpasta på tøjet og kun opdaget det ved et snapchat. 

.. Tyvstartet med vin inden 30 års fødselsdag hjemme ved Kit. 

.. Og hældt yderligere ned, ved ankomsten.  
.. Fået spist mad i Ikeas bistro for første gang ever. 25 kr. pr. tallerken og 10 kr. for kage og salat. Det er jo akkurat som med deres møbler – ikke just gourmet, men fandme fint til prisen og smart i en snæver vending. 

… bestemt det var popcorn-fredag på job.  
.. Været til tre timers meget spændende foredrag i Aalborg Zoo. 

.. Cafehygget på Deli Marché. 

… Opbrugt min kvote af Minions plaster og må derfor erhverve nye, nu hvor sår på finger konstant springer op fordi det er så dybt. Hvorfor har min arbejdsplads så meget bedre urteknive end jeg? Man kan jo slet ikke styre det. 

.. Endelig fået set den nye Starwars med hele familien Nørd. Altid, altid hyggeligt med en helaftensfilm af den alt-opslugende slags.

2 Comments

  • www.skøreliv.dk

    Hellere tandpasta på tøjet end så mange andre ting, bliver jeg nødt til at sige… Står for eksempel pt. med sønnikes jakke, der – meget spændende – er smurt ind i hundelort… Det var noget med noget fodbold, og en bold der havde været her og hisset før det dæmrede for nogen at farven var lidt mistænkelig og sådan. Jeg tror vi er en flok knapt så begejstrede mødre her til aften… Foretrækker tandpasta any time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *