ferie,  hurra,  jeg glæder mig,  snaksnak

Er det snart forår?

Jeg kan ikke sove, det kan jeg aldrig. Eller det vil sige, at jeg ikke kan falde i søvn. Jeg ligger og rotere i min seng i timevis hver nat. Når jeg først er faldet i søvn, sover jeg såmænd udemærket. Tiden i nat blev brugt fornuftigt. Jeg har inviteret min to yndlingsmennesker på miniature-ferie. Lidt ala den A og jeg smuttede på sidste år. Vi skal faktisk til Flensborg igen – men denne gang tager vi lille søde E under armen. Så jeg fik bestilt billetter til tog og overnatning i min søvnløse tilstand. 
Jeg glæder mig sådan til 48 timer i selskab med de bedste. Vi skal spise, tøse, drikke lidt vin, shoppe underligt tysker-crap og ellers bare vandre op og ned af gaderne. Det lyder muligvis latterligt total anti-eksotisk – og det er det helt sikkert også, til gengæld er den helt henne i april, så der er faktisk mulighed vi møder en lille solstråle på vores vej. 

Hurra for noget at se frem til!
– K

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *