anbefaling,  blogs

De der blogger man bare holder med..


De de typer, hvor du bare forelsket dig ved første indlæg. Hvor du tænker, hvis der er nogen retfærdig til – i denne verden – går det vedkommende så godt. Dem der tryllebinder dig med deres ord og væsen, selvom de sidder et helt andet sted, med en helt anden hverdag. 
Dem hvor du ikke kan andet, end at heppe. Dém samler vi på, på vores læseliste. Det er dem vi ofte taler om, vi hepper, snakker og sender god karma for, hvor vil vi dem det dog godt.

Her tænker jeg blandt andet på;

Fra første indlæg var jeg solgt. Hendes ord, ærlighed og skriftsprog er vanedannende, charmerende – og på en eller anden måde særligt. Hende bør I ikke snyde jer selv for. 

En vetaran blandt blogger – I kender hende uden tvivl allerede. I mine øjne er hun toppe af poppen, når det kommer til at skrive. Hun  tryllerbinder med sine ord, i sådan en grad, at jeg ikke kan andet end, at håbe det absolut ypperste for hende og hendes charmerende familie. 

En skøn blanding af ærlighed, sårbarhed og sejhed pryder Skalottes blog. Hun deler øjebliksbilleder og en masse personlighed. Hendes oprigtighed imponerer mig. Kort og godt, jeg er fan. 

Magen til charme, varme og personlighed skal man lede længe efter. Tror man skal være lavet af et særligt stof, hvis man ikke bliver lidt blød i knæene af, at læse hendes skriblerier. 
Hvem hepper du på? 

 – K

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *