der er altid noget at fejre,  smukt

Valentino? I don’t think so.
Fejrer I Valentinsdag?

Min kæreste og jeg gør ikke rigtig, med undtagelse af sidste år (læs med her: link) hvor vi fejrede Anti-valentins-Valentin med en date, der skulle bekræfte vores ‘5. år uden Valentin’ – bare for at være fjollede. 

Så I år droppede vi det naturligvis også. Han skulle til AaB-support-arrangement og spise røde pølser, og jeg skulle på den dejligste cafedate med verdens bedste lillesøster. Med lys på bordet og hjerteskumfidus-gaver, og ikke en snert af det der rigtige, alvorlige Valentinspjat, hvor man tror det er det, der viser hvem der kan være mest romantisk. 

Det skyldes nok, at min kæreste og jeg, ja, vi har det som blommen i et æg, sådan helt generelt. Og jeg synes cafeturen vi tog mandag, efterfulgt af en romantisk tur i Biltema og putteri under dynen til Harry Potter, er meget mere kærlighed for mig, end en æske chokolade i hjerteform. 

Men nogle fejre jeg hvert år d. 14/2 og det er mine forældre.
For i min verden, er Valentinsdag to ting: 

1) En lige lovlig sukkerklistret amerikansk tradition, med lidt for meget nu-skal-vi-bare-være-romantiske-på-kommando-tendens, røde roser i intetsigende, upersonlige mængder og værst af alt, alt for mange brok-indlæg fra ‘independent singlegirls’, der vil sige at ‘they don’t need a man to be happy’. Alle sammen ting, jeg ikke just klapper i hænderne over.

2) Mine og Kit’s forældres kærestedag. Den dag 14 årige mor, og 17 årige far tog hinanden i hånden, efter mange ugers senden-blikke-og-hjertesuk i håndboldhallen. Og her 39 år efter, tager man dem stadig i at holde i hånd i gågaden, far i at hælde mors morgenjuice op troeligt hver dag, inden hun lister ned af trappen og mor I at købe kalenderpakker månedsvis i forvejen, til at proppe ned i hans strømpe, når december melder sig. 
Det er sgu meget mere romantisk end punkt et nogensinde bliver. Ever. Se bare den LEGO figur, min mor havde stykket sammen til anledningen, og lagt op på sine to instagramprofiler:


Jeg dåner helt. Også ved tanken om de mange overraskelser, min far havde købt og fundet specielt til hende. 

❤️❤️❤️

Så tillykke med årsdagen i tirsdags til jer, mor og far – verdens bedste kærester.10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *