dagens humør,  Jubiii

Idiot i solskin


Jeg er nok næppe den hurtigste knallert havnen. Jeg skal vist være glad, hvis jeg skal svinge mig op på et 4-tal, når det kommer til det der med voksenfornuft, sunde sengetider og evne til at afslå enten rødvin eller lakrids. Til gengæld er jeg mesterlig til, at finde gærdes laveste punkt, de smukkeste sneakers og det bedste humør, når solen står højt på himlen. Så selvom jeg kun har sovet tre timer, og mit hjem ligner noget ISS ville interessere sig for, er jeg glad helt ude i tæerne. Jeg har nemlig lige hente to par helt vidunderlige sko, den slags med blomster – min favorit, hvis der skulle herske tvivl. Og solen står højt på himlen, så jeg vil brygge mig en kande kaffe, og sætte mig ud og fryse, til jeg ikke orker mere, for det er simpelhen for godt til at gå glip af.

God mandag!

 – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *