fjoller,  nørd,  snaksnak

En nørds bekendelser


Den fornemmelse man får i maven, når man ved at der er udkommet en ny Harry Potter bog, Hobit-film eller der ligger et LEGO-katalog og venter på en. 
Du kender den sikkert godt – det bobler, helt op til kæberne, selvom man egentlig godt ved, at der ikke sket noget rigtig vigtigt – og at den nye opdagelse ikke sådan lige render nogen steder. 
Sådan fik jeg det her til aften. Den pæne mand havde inviteret mig på efter-job-aftenskaffe-og-pokemon-go-app-opdatering-hygge. Selvom jeg havde været oppe før daggry, og savnet min dyne cirka ligeså længe, kunne jeg ikke afslå. For sådan en opdatering kunne jeg altså ikke stå for – selskabet var nu heller ikke at kimse af. Jeg spiller stadig det der Pokemon Go – passende hobby for en 30-årig dame med upassende mange grå hår, ikke sandt? Og jeg ved godt det er fjollet, grænsende til latterligt, men jeg har indtrykket af, at man kunne bruge sin tid en smule dummere. Tror jeg nok. 
Så nu sidder jeg her – 02:55 – med øjne som små snitsår, 10 nye Pokemons rigere og tænker hvor fjollet det hele er. På den gode måde. Tænk, at jeg finder glæde i den slags. Tror aldrig jeg bliver rigtig voksen. Hvilket også betød en lille omvej, da jeg endelig besluttede mig for at vende hjem. 

Nu vil jeg finde min seng, for morgendagens planer indvolvere vist mere nørderi. Og jeg glæder mig faktisk allerede. 

 – K

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *