A,  snaksnak

Fredagsfornemmelse.


Gid det var så vel. Selvom en fredag, hvor man vågner op til en 15-23 vagt, er egentlig ikke værst som sådan. Det betyder weekendtillæg, bostedet bobler af folk og så skinner solen endda også idag til cykelturen derhen.
Men når ens kærestes lune dyne er pakket om en, og man vågner op til en forspørgsel af Lillesøster E om en frokostdate, er det godt nok svært. Både at rejse sig fra den Jean Paul-duftende seng, men også at må takke nej til det ellers skønne tilbud pga. tidspres. Vi blev dog enige om, det nok skulle gå, for både imorgen og søndag skal vi til familiefødselsdag sammen, og vi havde trods alt også ringet sammen onsdag aften. Og har en date i næste uge. Men sådan er det jo, med folk man godt kan lide – jo mere tid sammen, jo mere savn opstår der også. 
Og til mit held, var det ikke den eneste dejlige sms jeg modtog. Kit har nemlig også spurgt, om jeg havde tid til en gåtur i det gode vejr, inden afgang. 
Så efter at have taget mig sammen og forladt kæresteboligen, er jeg nu renskuret, madpakke-smurt (af min kæreste, så det er også temmelig pragtfuldt) og morgenmadsbespist. Så kan jeg nemlig få æren af at blive fuldt på job, i det skønne solskinsvejr. Det er altså bare dejligt. Og nu er klokken så godt som 14, så jeg må nok hellere tisse af og hoppe i skoene.

God fredag til jer!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *