A,  snygge,  Tak

Julen varer lige til påske (en anbefaling).

Hvertfald så godt som. For lørdag var det tid til, at jeg skulle udløse min julegave-gavekort fra K og Lillesøster E, som blev efterfulgt af et måltid, som der var en påskefrokost værdig. Det endte med en fantastisk hyggelig eftermiddag, og både det massive, lækre stjerneskud på Cafe Meat og forestillingen kan meget varmt anbefales.
Så da der kun er sølle fire spilledage tilbage på Aalborg Teater’s ‘Gummi T’, vil jeg lige anbefale den til alle jer, der har en forkærlighed for Ole Lund Kierkegaards folkekære værk. Den er sjov, fjollet, flot og larmende – perfekt for både børm og barnlige sjæle. Billederne er nuppet fra arrangørenes hjemmeside, og I kan læse mere om den her: Gummi T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *