brok,  fjoller

Jeg spekulerer på..


.. om der er nogle, der seriøst tror, shampoo kan lappe huller i ens hår?

.. hvorfor at det skulle tage mig 2 mrd. at betale min biblioteksbøde på 140 kroner. Er jeg idiot eller hvad?

.. hvem der holder jakabov produktionen igang, udover spejderne og enlige mænd over 75. Er der andre end dem, der køber den pinke, trekantet dåseklump? Enlighten me?

.. om nogle finder Peter Engmand humoristisk? Er det kun min skydefinger der klør, hver gang han dukker op på skærmen?

.. om at lade ens børn deltage i X-factor kan betragtes som omsorgssvigt? Hvis jeg var konge, røg det hvertfald på definationslisten. Rædsomt program. 

.. hvorfor i alverden de lover slud og sne, når der står ‘Marts’ i kalenderen? Hvem har bestilt det? 

.. hvem der lægger sengetøj sammen med vrangen indad og putter det på plads? Nyder de bare Moldbo-arbejde?

.. hvem der gider spise bananvingummierne i Matadormix?

18 Comments

 • Skalotteløg

  Jeg går ud fra, du mener Peter Ingemann, right? I så fald er det mig, der gør det. Og min mand.Man skal nok have set ret mange afsnit af “Størst” for at kunne se det, men da det først gik op for mig, hvordan han faktisk er som person, syntes jeg pludselig, han var sjov i alt 😉

 • Henny

  Ang. Jakabov, så købte vi en del af dem, da vi først var flyttet ind i huset her. Som førstegangshuskøber, var jeg overbevist om, at vi nu var fattige som kirkerotter, og derfor hverken havde råd til fryser eller bil, så det var en praktisk løsning på problemet med kød i huset til weekenden, hvis man ikke havde nået at købe ind, mens tid var og man var i nærheden af butikker. (Siden har jeg jo fundet ud af, at vi dårligt kunne bo billigere, end vi gør. Vi har nu både fryser og bil, og butikkerne har nærmest åbent 24/7, hvilket jeg egentlig ikke synes specielt godt om, men det er en anden historie.) Jeg har dog aldrig brudt mig om Jakabov. For mig er det en slags mystery meat eller spam.

  Da jeg boede i Hirtshals, lagde jeg mærke til, at de kødshoppende nordmænd, som dagligt invaderer byen, købte Jaka Bov i rå mængder.

 • Maude // skøreliv.dk

  Mht. den shampoo: Jeg tror på det! Jeg tror på ALT hvad kosmetikproducenterne ønsker at få mig til at tro på. Så konklusionen må vist være, at jeg helt klart ikke er den hurtigste knallert på havnen!

 • /ks

  VIld med Peter Ingemann – har altid kunnet se lyset i ham :o)
  Nej tak til Jaka Bov. Og nu har jeg så også – i kommentarfeltet – fået afklaret at der rent faktisk ER nogen der køber det. Og at det er nordmænd. Go figure! Ha' en go søndag aften.

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Jeg tog 4 måneder om at betale biblioteksgæld på 20 kr! Jeg har set min norske udvekslings skolekammerat smugle rå mængder af jakabov over på den anden side og min svigermor lægger tøjet sammen med vrangsiden udad… den er næsten lige så øretæveindbydende som den med sengetøjet!

 • Jeanette Henriksen

  Jakabov… den har jeg godt nok også tænkt på mange gange..

  Jeg er den type der sagtens kan ligge sengetøj sammen på vrangen. Kan ligge det på uanset hvordan det vender.. ha ha

  Elsker de her indlæg.. Knus <3

 • Ager Bager

  Jeg synes Peter Ingemann er, om ikke sjov, så ihvertfald virkelig sympatisk (og virkelig dårlig til engelsk!). Jeg spiser også bananvkngummierne i Matadormix – de er megagode. Jeg lægger godt nok ikke mit sengetøj på plads med vrangen ud (med mindre det lå sådan da det kom ud af maskinen), men det er da smart! For det er så meget nemmere at lægge dynebetrækket på, når det vender vrangen ud.

 • A + K = ♥

  Yes, that's him. Jeg har – grundet min kæreste – set alt Hammerslag og et par afsnit af Størst, men måtte simpelthen give op fordi han er så innoverende. Og jeg synes endda manden er vældig sympatisk, har set ham i Stjernerne på Slottet fx, og tror bestemt han er en flink fyr og alt det der. Men den der joviale høhø-onkelmorfar humor skæmmer ALT 😀

  – A

 • A + K = ♥

  Jeg er glad for, han da er værdsat af andre – så er det jo ikke helt forgæves han føjter rundt på skærmen (; Jeg havde sgu heller aldrig gættet, det var nordmændene, der var bag. Hurra for vidensdeling!

  – A

 • A + K = ♥

  Jeg er helt enig – ganske sympatisk – ja, morsom, nej 😀 Og ligesom Bubber, river det der kiksede engelsk nemlig også i mine ære. Det er ret uretfærdigt, men kan altså ikke døje det.
  Og ja, det er det nemlig – så slipper man for al' det bøvl.

  – A

 • A + K = ♥

  Tak, det er jeg glad for. Tror såmænd også alle kan lægge det på med vrang indad, men det er bare tusinde gange nemmere, når det i forvejen er med vrangen ud, synes jeg 😀
  Og ja, jakabov mysteriet er jeg åbenbart ikke ene om – sjovt at få det opklaret.

  – A

 • A + K = ♥

  Sådan Agnethe, bedre sent end aldrig :p Tror også min er steget pga. renter.
  Er helt tosset med, du også kan få kriller af den slags – tøj med vrang ud er jo besværligt hvér morgen. Medmindre man naturligvis ikke går op i, hvilken side ens cardigan vender B-)

  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *