brok,  fjoller

Når jeg bliver konge..


.. at forårsvejret (den humørsyge teenagerskøge) fik ren besked om at kalenderen siger april og vælge side. Ikke mere hormonpræget opførsel, ellers er der stuearrest og der må ikke holdes solformørkelsesfest, før hun opfører sig ordentligt. 
Helt ærligt. Jeg skifter mellem uld-, læder- og regnjakke, og ind i mellem bare arme. På samme uge.
Tag fx denne, bare so far. 
Mandag cyklede jeg hjem fra aftenvagt i stiv kuling med frosne fingre til følge, tirsdag var jeg på heldagsdate i skiftevis høj sol og hagl og kunne fint have nylonstrømper på, igår var vejret grænsende til smukt og idag varsler de regn, når jeg får fri fra formiddagsjob.

Altså hvad er det for noget pjat?! Nå. Men status er, at jeg nedlægger veto, finder smilet frem og giver vejret karantæne ved at ignorer dens konstante negative attitude. Tværtimod udnytter jeg dagens forudsigelser, til egen fordel. 
Mine planer indebærer nemlig chokoladebolle-bagning og kvalitetstid hos de gamle. Så perfekt plan og kun lidt ekstra hyggeligt, hvis regnen slår til. Tænker, at jeg så med lidt held får effekt af at ignorer det opmærksomhedskrævende regnmonster, så jeg får lidt tørvejr i aften, når jeg skal beslaglægge min kærestes hybel. Og sol på søndag før job, som skal nydes. Pretty please, sig det virker, den slags kvindelist? 
I må gerne krydse fingre. 

Hvad med resten af landet? Hvordan ser det ud hos jer? Er der også kaos i himmellandskabet, eller bør jeg kun indsamle underskrifter til vejrguderne Aalborg-lokalt? 

10 Comments

 • Vibe // handmadekindness.dk

  Av av av de fingre der. Det ser ud til du har reynauds syndrom? Det lider jeg også af og synes det gør så ondt når fingrene skal “tø op igen” (ok, der er ting der gør mere ondt men det er klart ubehageligt mens det står på), så på med vanterne, forår eller ej 🙂

 • A + K = ♥

  Det har jeg ja 😀 Selv i lun sommervejr dukker det op, når der er en brise, så har mindst et par vanter i tasken, selv hvis der er 20 grader og jeg har en cardigan på som den eneste jakke – jeg fryser jo ikke når det er, ikke nødvendigvis hvertfald, de lukker jo bare for blodforsyningen (;
  – A

 • Skalotteløg

  Kvalitetstis? Er det den ekstra gule slags? 😉 Er eddersparkme også træt af det her vejr. Jeg lægger et barn ud i barnevognen i frostvejr med to uldtæpper og en dyne, og hiver en svedende, gal, overophedet unge op et par timer senere, hvor det er blevet plusgrader. Øv!

 • A + K = ♥

  Vores lillesøster gjorde mig opmærksom på slåfejlen og lo så meget, jeg næsten undlod at rette det ? Heldigvis spottede hun den under en time efter postning, men kæft det var sjovt. Tror kvalitetstis må være det med skum på toppen :p
  Men ja – det er så skod, kan høre I heller ikke går fri syd på :/

  – A

 • Fruen i Midten

  Du kan vist roligt starte en landsdækkende underskriftsindsamling. Her er vejret også utilregneligt. Ligegyldigt hvordan jeg klæder mig på, ender det i øjeblikket med at være helt forkert.

  PS: Øv, jeg gik glip af slåfejl 🙂

 • A + K = ♥

  Haha, så er det godt Skalotte afslørede den 😀
  Og æv æv, så er ingen vist forskånet – jeg har også vanter i tasken og kampsveder eller fryser vekslende disse dage :p

  – A

 • Min Servicehund

  Landsdækkende underskriftindsamling…. her er det rent kaos…. kan hunde skrive under for jeg tror også Zorro er træt af det.
  De fingre av av av
  selv går jeg med vinter jakken 50% af tiden…… det slut april!! Men vindjakke er bare for kold (prøvede og blev til en snøfte)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *