fjoller,  snygge,  Status

Byg-selv-burger, slik-revolution og strandtur.

Tirsdag aften var Milano eventyret slut, og sidste uges opsamling kommer derfor liiige en enkelt dag forskudt. Glemte det nemlig lidt igår, da jeg naturligvis lige tænkte, det var søndag. Ikke at det jo ligefrem gør fra eller til – men lidt bøvlet, at jeg stadig en dag forskudt inde i hovedet; kender I det?
Har nok bare stadig lidt feriekulder og solstik efter den skønne tur, men hjemkomst ugen her, har heller ikke været at kimse ad.
En tre vagter og en god gang hygge er det blevet til – helst i solen, for den tog vi åbenbart med hjem til DK.Ugen forløb nemlig med, at jeg fik:
.. Nydt mit første reelle måltid på dansk jord dagen efter hjemkomst, på skrækkelig hyggeligt besøg hos de gamle. Delte rejsegaver ud, gik tur i solskin og sofachillede til den store guldmedalje. 

.. før jeg tirsdag afsluttede mit Italienske eventyr, med noget knap autentisk på McD.
.. lært af min kæreste, at sure skelethoveder skal spises med kattepoter. Hader surt slik, men elsker salt, og kan se kombien ikke er helt dum.

.. Prøvet at holde fornuft dag, men nåede kun at rette venindes projekt og tage ind til byen og shoppe en regnjakke og gå på posthuset, før jeg fik en sms…
.. Og endte her i stedet for hjemme i vaskekælderen, støvsugerskabet og ved opvaskemaskinen der kørte med 1 ud af to læs service. 

Været på spontan minishoppedate med Lillesøster E. 
.. Formået at have en helt rolig aftenvagt – det skal også prøves.
Set Harry P live in concert – så fedt og magisk – og megetmeget varmt. 

.. Haft besøg af yndlings K, og blevet enig om vi snart måtte ses igen. Så det skal vi idag – er det ikke dejligt for os? I think so!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *