snaksnak,  voksen

Førtidspensionst i Ingenmandsland.


Mens resten af Aalborg pt. iklæder sig skøge-ligende dyrekostumer, englevinger og politihatte, pynter paradevogne og bæller Mokai, har min kæreste og jeg sat kursen mod ingenmandsland.
Aalborg Karneval er nemlig skudt i gang her til morgen, og i løbet af få timer vil 60.000 deltagere og omtrent 100.000 tilskuere fylde gaderne, i selskab med seriøse mængder urin, flaskeskår og samuraj-sværd. En med andre ord fantastisk, lokalpatriotrisk begivenhed, som jeg nu altså bare er blevet for gammel, kikset og magelig til at deltage i.
Jeg har været med fra jeg var 12-23 år, og har derfor (minus det første år, hvor jeg var ledsaget med venindes forældre) væltet rundt med en promille i omegnen af 9 i diverse grimme, improviserede og fjollede udklædninger i adskillige år. Og det var enormt, enormt sjovt, og der er ikke andet end gode minder derfra.
Men selvom jeg fik et stik af gammel nostalgi-glæde i maven, da jeg vinkede til to papegøjer på vej ind i bilen og næsten ikke blev irriteret da min nabo startede diskomusik kl. 8 i morges – ja, så har jeg fået min del. 
Og en tur i sommerhus med min flotte mand, strand i baghaven og et massivt rødvinslager er altså bestemt ikke at kimse ad. Tværtimod; jeg glæder mig helt vildt. 

Håber jeres lørdag bliver skøn, karneval eller ej.

– A

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *