fattigdom,  fjoller,  snaksnak

Man skal huske at bruge pengene, før de er brugt, som min mor siger.

En solskinsuge i godt selskab, er vist hvad man bedst kan kalde uge 22. Jeg har brugt alt for mange penge på at hygge mig, men det er jo absolut ikke penge spildt vel? Og min nye fingerring var ligesom gået ud af produktion, fortalte ekspedienten, så selvom jeg havde mange dyre planer for ugen, så skaaal man jo slå til, med den form for info ikke? Jeg er sikker på, det er skæbnen, hvertfald og jeg elsker mit nye køb.

Sidste uge gik med at jeg fik:

.. Tirsdagssdatet K i det dejlige solskin.


.. Nydt Øster Anlæg, der holdt sig varm helt til ved en 21 tiden. 
.. Afsluttet vaskedag med et skønt afbræk i fornufts-land. 


.. Spist herlig kryds-af-brunch  Randers. Kom af med 366 for os begge ink kaffe, vand og juice – ikke det billigste, men nøj, det var godt.

.. Faldet i køb-smykke-fælden nok engang, og knuselsker den. 
.. Blevet forkælet af min søde moar på smørrebrøds-rov. 
.. Scoret remonce på job. 
.. Haft dejligt besøg fra Århus, hvor timerne som altid var for få.


.. Drukket vin på sommerhus terassen i bare fødder. 

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *