A,  voksenpoint

Du har to timer..


.. hvis du vil nå at få en bid Aalborg historie af den rigtig spændende, pudsige slags. Aalborg Skudehavn har nemlig lagt lokaler til den fineste udstilling af det nylige fund af et tysk jägerfly, hvor alt lige fra rationsmærker, grønspættebog, rullecigaretter og dagbog er bevaret i Birkelse moses mørke dyb.

Min kæreste og jeg brugte en time og var helt opslugte af den ellers beskedne opsætning, men alle skilte blev læst og det var skægt at se de gamle bybilleder og artikler. Så jeg vil bestemt sige, de 50 kroner der støtter Nordmus-fonden, var rigtig godt givet ud – og selvom vi gik derfra kl 18., to timer før udstillingens lukning, var vi en god flok mennesker, som minglede mellem hinanden. 
… At det så primært var mænd i alderen 45-60, taler vi ikke om – min indre pensionist var hvertfald vældig revet med af beretningen om pilotens fortid og besættelsen af byen. Det er jo som at være med i en DR Tema dokumentar lokalpatriot-style – det er da lidt fedt. 

Interesseret på falderebet? Tjek eventet ud her: www.nordmus.dk/arrangementer-aalborg/1841-tysk-flyvrag-udstilles-i-aalborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *