A,  smukt

En eventyrlig anbefaling.

 
Til nordjyder eller jer der feriere i området, kan jeg varmt anbefale jer, at lægge en tur forbi Blokhus Træ og Skulpturpark. 
Det er et ualmindelig magisk lomme af eventyrlige figurer skabt af folk, fra alle verdens dele, og både russiske kvinder, ungarske unge mænd og garvede canadiere er repræsenteret. 
Oplevelsen byder desuden på et helt fantastisk legeområde, hvor Anne (2)6 år fik lov at lege med sand og adskillige forme og skovle var tilgængelige, og min kæreste (2)9 år, var svært fascineret af bålpladsen, hvor snobrødsdej kunne købes til formålet. 
Parken gemmer desuden på springvand og guldkareter at tage hvil i og ved, så der er noget for enhver, der har fantasien i behold.

Udstillingen varer sommeren ud til (og endda med nedsat åbningstid, helt til oktober), så der er rig mulighed for at finde en tid. 

Interesseret? Så læs evt mere på visitjammerbugten.dk, hvor vi fandt info – det er alle 60 kroner værd.

2 Comments

  • MusicIsMySecret

    Jeg er lidt bagud i min bloglæsning (det har været en lidt mere aktiv ferie end forventet, og når jeg endelig kan sætte mig i sofaen, kræver familien at vi spiller kaste gris eller 500 i stedet for at læse blogs. MEN! Det ser da bare helt vidunderligt ud! Som i virkelig, virkelig sejt – det kunne jeg rigtig godt tænke mig at opleve. Må se om jeg kan nå at få det presset ind i sommerens program. 🙂

  • A + K = ♥

    Gør det, gør det! Du har helt til oktober 😀 Og nu du er der, så gør dig selv tjenesten at spise på KunstCafeen ved stranden – det var afsindigt godt, og de har snitzel B-)

    – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *