gaver,  smukt

Københavnsk lune.


I mandags var der “flæskestegsandwiches og familiehygge”-dag på programmet, i vores barndomshjem. 
Vores altid gavmilde forældre, var nemlig hjemvendt fra deres kæresteferie fra KBH og havde som de plejer, ikke kunne nære sig for, at bringe gaver med hjem fra staden.
K og Lillesøster E blev beriget med de fineste strøgturs-sager, hvor jeg modtog en hjemmelavet skønhed, strikket med kærlighed og lokalproduceret på Nørrebro i aftentimerne, når dagens udflugtsmål var nået.

Vores mor er, som vi før har vist, nemlig en ualmindelig dygtig nørkler, og jeg er derfor nu ovenstående halstørklæde rigere. Er det ikke bare flot? Jeg er i hvertfald rigtigigtig glad for min nye sommeraften-accesorie.
Smørblødt, let og lunt, og lige mig ?

Vil du se mere fra hendes hånd, hedder fruen @hittepaasomhed på instagram – jeg lover, det er smukt, det hele. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *