fjoller,  snaksnak

Tilfældige strøtankerJeg brugte en masse tid på, at rydde op i mine glas. Der skulle styr på tingene. Ensrettethed, ingen farver osv. Jeg fik styr på sagerne, og har faktisk nydt det. Det er nu 6 fredfyldte måneder siden, og jeg har nu investeret i 8 upraktisk, lækre, franske 80’er glas – i lyserød, selvfølgelig. Så langt, så godt. 

Hvorfor er jeg allergisk overfor den, som overforbruger udråbstegn(!) i deres blogindlæg? Jeg er selv gramtisk-retarderet på næste alle punkter, så jeg burde vel også være blind overfor den slags?

Jeg hader at lave madpakke så meget, at jeg laver de samme mad til alle 5 dage. Det er bare et problem, da jeg på ingen måde gør mig umage nok til, at maden interessant nok til, at spise 5 dage i streg. Åh, den dovenskab. 

Der flyttede et vildt dyr ind i min lejlighed i nat. Jeg så den flere gange ud af øjenkrogen, men skruede op for benægtelsen. Efter noget tid kunne jeg dog ikke ignorere de insisterende flakselyde, og jeg må flytte direkte i soveværelse uden hverken tandbørstning eller at have tisset af. Det blev en lang nat. 

Min nakke opfører sig vanvittigt for tiden. Der knager og brager så snart jeg rør mig. Tænk, at jeg allerede som 30-årig skal føle mig som en på 80. 

Efter endnu engang at have genset hele Seinfeld-serieren er jeg stadig imponeret. Den er altså bare den bedste. Hvad er jeres favorit serie? Altså inklusiv alle. 

Jeg har lige fået øje på det vilde dyr i stuen. PANIK. Hvad gør man egentlig? Hvem kan man ringe til, når vilde flaksedyr slår lejer i ens lampe?

 – K

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *