anbefaling,  ferie,  snaksnak

Når man glæder sig så meget, at man kunne spise en hel dundyne

Planen var egentlig Paris i år. Eller London – London er faktisk altid i puljen, da vi elsker den by ganske højt. Vi ender ofte i Tyskland, da det er ligetil og et virkelig rart sted at være, men der har vi allerede været en gang i år. Og min vinterferie står på endnu en tysklandstur. Så da vi sad i hver sin ende af  den bløde grå sofa, som står i vores smukke barndomshjem, og googlede løs faldt snakken på Amsterdam. En anbefaling, fra da vi snakkede efterårsferie tidligere på året. Det viste sig, at alle fly til Paris mellemlander der, og det vækkede vores nysgerrighed. 
Vi kigger løbende deals, fly og tusinde andre ting i håbet om, at falde over noget fedt, men når vi først har besluttet os for noget, er der ikke langt fra tanke til handling. Så efter en kort omgang googleri var planerne ændre og rejsen bestilt. Weekendferie i Amsterdam i starten af september. Kæft, hvor vi dog glæder os. 
Vi er selvfølgelig igang med, at læse op på emnet, men har du et tip? Vi er kaffetørstige, elsker vin, sejlture og noget som er pænt/skør/spændende at se på, vi shopper ikke rigtigt, men spiser til gengæld masser af mad – det vil sige, vi spiser det mest, dog  ikke så meget italiensk eller asiatisk. 

Nu er det tid til lidt morgenmad, før arbejdet kalder – men hvor er det dog lækkert, at have noget at gå og glæde sig til.

 – K

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *