snaksnak,  snygge,  Status

Hjemme igen..

.. og gøre status, bare for en kort bemærkning. 
Denne uge har været stopfyldt med aktiviteter af den ene og den anden slags. Først nu, siden sidste mandag, har jeg mere end tre vågne timer solo, i eget hjem.  Helt uplanlagt og ganske frivilligt, er tiden gledet ud mellem hænderne på mig. Druknet i hygge, job, spontane aftaler og gode tilbud. Kender I det? 

Se selv:

Mandag: Stå op, tage i Føtex og sætte vasketøj over kl. 11, få K til kaffe og aftensmad, blive hentet kl 21 af kæreste.
Tirsdag: Stå op i kæresteland, tage hjem i bad og blive hente jordbær og is med kæreste, der har tidligt fri kl. 13 for at køre direkte ud på besøg hos mine forældre, efterfulgt af besse-tur til Bilka og så hjem til ham bagefter.
Onsdag: Stå op i kæresteland, tage hjem og gå i bad + bringe vasketøj op fra kælder, hente mad på Bogø og hjulre rovet med til venindehygge, som ender med jeg først cykler hjem kl. 22.45
Torsdag: Stå op, tage på formiddags-job 12-15, efterfulgt af kærestetur til Blokhus med strand, sommerkoncert og vin i solen.
Fredag: Stå op i kæresteland, tage hjem i bad og smøre madpakke, på job 15-23, sove med kæreste.
Lørdag: Formiddagsjob fra 11-15, tage til Danmark Dejligst Festival og hjem til kæreste til videomarathon under dynerne.
Søndag: Vågne op i kæresteland, hyggeshoppe i Lidl, svinge forbi K med en lille aftenvagt-gave, hjem i bad og en liiille 15-23 vagt.


.. Og mandag var næsten en tro kopi af søndag (ink. opvågning i andet hjem, og en lyn-vasketøjssammenlægning fra mandagens vask – wuhu), hvortil jeg efter aftenvagten sov hos min kæreste, stod op, og fik et hurtigt bad, inden denne tirsdags timelange tøsedag med favoritlillesøster E. Øj, hvor var det dog skønt, bare at tøsesladre timevis i solen og købe ubrugeligt bras. Men pludselig var klokken jo nær 18, og vi tænkte, at nu måtte vi rejse os. Og det gjorde vi også. Efter lidt tid, altså. 

Så kæft, hvor er jeg bagud med alt, der så er fornuftigt, her kl. 20 tirsdag aften. Men nu er jeg hjemme. Til et tomt køleskab, støv på gulvet, men 100% ro (eller.. Suspekt på repeat). 
Så nu dovner jeg lidt, og leverer jer her sidste uges i billeder (inden jeg nosser mig sammen til en tur i Fakta efter alt det jeg glemt i Lidl, inden min kæreste hjemvender fra herre-biograf-tur og jeg dribler til køjs der).
De mange timers gak og gøgl, bevidner om at jeg fik:

.. hygget mig gevaldigt med mine søde forældre – mig og mor talte indretning, nørkleri og sladder, min kæreste og far tog sig af sportsnyhederne. 


.. Hørt Lune Carlsen på Blokhus torv – så hyggeligt. 

.. Holdt ferie-møde med yndlings K og lagt skumle bøf-planer for turen. 

.. Leet over Johns brevkasse på job, igen-igen. 

.. Roadtrippet til Randers for at række fuck og køre hjem til Aalborg igen, bare fordi det var sjovt.
.. Hørt Zididada og set damer på 40+ gå helt, helt amok. 


.. vinket tusinder af gange til venindes søde dreng, der kravlede rundt under bordet ved kaffedrikningen.

.. druknet mig selv i bearnaise. Holder altid.  2 Comments

  • A + K = ♥

    Det er vist noget med en nerve der sidder i klemme? Men knivkast kan da ikke udelukkes?

    Og ja, jeg må indrømme han virkede meget rar. Og lidt somom han var på speed. Kæft, der var godt humør på 😀

    – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *